0

Onze winkel

Kom binnen in onze showroom en ontdek de sfeer en gezelligheid van elk seizoen. We nemen u mee doorheen verschillende thema's, kleuren en stijlen. Voor een mooie ruiker verse bloemen of een stijlvol decoratie item, u bent van harte welkom. We helpen u graag verder met onze persoonlijke service op maat van uw wensen.

Een unieke shop-in-shop ervaring

Onze winkel te Paal-Beringen biedt u de mogelijkheid om de sfeer op te snuiven van elk seizoen. Aan de hand van een uniek shop-in-shop concept nemen we u mee doorheen verschillende seizoenen en thema's. 

  • Unieke shop-in-shop beleving te Paal-Beringen
  • Verschillende thema's, telkens aangepast aan het seizoen
  • Een unieke selectie van merken en stijlen voor u geselecteerd

Advies in onze showroom of bij uw thuis

Neemt u graag rustig een kijkje doorheen onze winkel of heeft u graag advies op maat bij uw thuis? Aarzel niet en maak een afspraak met onze zaakvoerder en interieur specialist Wesly Berghmans. Hij past zijn ideeën steeds aan op maat van uw voorkeuren waardoor hij elk type interieur net dat tikkeltje extra weet op te waarderen. Of u nu op zoek bent naar een geheel nieuw interieur, of enkele accenten om uw interieur op te frissen, Wesly staat u graag bij in het maken van de juiste keuzes. 

Openingsuren

Maandag: gesloten  dinsdag - zaterdag: 9u30 - 18u30 / zon- en feestdagen: 9u30 - 15u00

Let op: tijdens de eindejaarsperiode kunnen de openingsuren afwijkend zijn.

Wil u op de hoogte gehouden worden van acties & leuke weetjes?