0

Over ons

Binnen een totaal concept voor uw ganse interieur, bieden wij u bloemen, planten en een brede waaier van decoratie. U kan zich hemels laten inspireren binnen een kleurrijk en gezellig kader. Ontdek ons aanbod via onze webshop of kom vrijblijvend langs in onze showroom te Paal-Beringen. Elk seizoen passen wij onze collectie aan, zowel op onze webshop als in onze winkel valt bij elk bezoekje wat nieuws te ontdekken.

Bloemen, planten én decoratie, wij zorgen voor een totaalinrichting

Met reeds 15 jaar ervaring op vlak van totaalinrichting helpen wij u graag verder met interieuradvies op maat. Voor onze zaakvoerder en interieur specialist Wesly Berghmans kent geen enkel interieur nog geheimen. Hip en modern, landelijk of klassiek. Met de juiste accenten maakt hij van elk interieur iets unieks. Vaak kan u met enkele kleine aanpassingen al een geheel nieuwe sfeer creëren. 

  • 15 jaar ervaring op vlak van totaalinrichting
    • Bloemen, planten of decoratie, wij verzorgen het volledige plaatje
    • Interieuradvies op maat van uw voorkeuren in een ruime regio rond Paal-Beringen

Gratis opmeting, levering én plaatsing

Onze showroom en kantoren zijn gevestigd te Paal-Beringen, vlakbij het Klaverblad van Lummen op slecht 2 minuten van de afrit van de autostrade. Dat biedt u de mogelijkheid om aan het einde van de werkdag snel een bezoekje te brengen en dat biedt ons de mogelijkheid om een persoonlijke service te bieden in een ruime regio. Van Limburg tot de Antwerpse Kempen of over de grens van Vlaams-Brabant, geef een seintje en we komen vrijblijvend langs. Het opmeten en plaatsen van uw zonnewering of gordijnen, dit doen we steeds met de nodige aandacht voor élk detail. 

Een brede waaier aan merken, voor ieder wat wils, elk moment van het jaar

Paliflora helpt u graag verder met hetgeen u zoekt. Of u nu een mooie ruiker bloemen wil decoreren in een stijlvolle vaas van Dekocandle, of u zoekt een geschikte pot van D&M voor uw kamer- of terrasplanten. Binnen ons ruime aanbod zal u zeker en vast vinden wat u zoekt. Eerder geïnteresseerd in onze selectie designer merken zoals The Visitor, Regina Medeiros, Kay Bojesen, Arne Jacobsen, Ester & Erik, ONNO of Scapa? Daarvan kan u eveneens een ruime selectie terugvinden in onze showroom én online op onze webshop. Ook passen we onze showroom doorheen het jaar voortdurend aan. Zo bieden we ook steeds gepaste thema decoratie aan voor onder meer Pasen en Kerst, elk seizoen van het jaar. 

Contacteer ons

Contacteer ons voor advies op maat. Dit kan op afspraak in onze showroom of ter plaatse bij uw thuis.

Contacteer ons
Wil u op de hoogte gehouden worden van acties & leuke weetjes?